Mutkaton ja asiakasläheinen moniosaaja

0

sk-rtkpalvelu-intro.jpgLähes 40 vuotta toiminut raumalainen RTK-Palvelu kuuluu Suomen johtaviin siivous- ja kiinteistönhuoltoalan osaajiin. Perinteisen ydinosaamisen rinnalle ovat nousseet teollisuuspalvelut, joiden osuus on jo kolmannes 90 miljoonan euron liikevaihdosta.

Erikois- ja prosessisiivousten, imulakaisupalvelujen, korkeapainepesujen, yhdistelmäautotöiden, rakenne- ja laitehuoltojen, jätehuoltopalvelun sekä ongelmajätehuollon ja lajittelun kysyntä on jatkuvassa kasvussa.RTK-Palvelun tarjontaa täydentävät käyttäjäpalvelut, joihin kuuluvat muun muassa aula-, sihteeri-, lähetti- ja tietoturvapalvelut. Jopa osalle satakuntalaisista asiakkaista vahva kokonaispaketti ja palvelujen monipuolisuus tulee yllätyksenä.

– Monipuolinen osaaminen sekä hyvä ja uudenaikainen kalusto ovat vahvuutemme. Yrityksen kaikki palvelut ovat yhden puhelinnumeron ja ihmisen takana, mikä tuo helppoutta asiakkaalle, Länsi-Suomen aluejohtaja Pentti Varho luonnehtii.

– Olemme paikallinen, mutkaton ja asiakasläheinen kumppani. Laadukas ja tehokas kokonaispalvelu on vahvuutemme. Pystymme vaikuttamaan kiinteisiin kustannuksiin ja löytämään asiakkaiden kannalta kustannustehokkaita ratkaisuja, toimitusjohtaja Tauno Maksniemi säestää.

Asiakkaan tarpeet tunnetaan

Noin 30 paikkakunnalla toimivan RTK-Palvelun palkkalistoilla on lähes 2300 ammattilaista, joista vähän toistatuhatta työskentelee Länsi-Suomen alueella. Toiminnan kivijalkana ovat alueittain toimivat itsenäiset palveluyksiköt. Näin paikalliset tarpeet ja erityispiirteet tunnetaan aina yhtä hyvin kuin omat taskut.

Asiakkaiden vaatimustaso on korkea, joten RTK-Palvelun pitää hallita työnsä viimeisen päälle. Toiminta on sertifioitua ja lisäarvoa asiakkaille tuottavia uusia työmenetelmiä otetaan käyttöön ennakkoluulottomasti. Spesiaalitöihin löytyy aina hyvää koulutettua henkilöstöä.

Konsernissa toimii myös työvoimaa vuokraava HRR-Palvelu Oy, jonka kautta tilapäiseen tarpeeseen on saatavilla muun muassa insinöörejä, sihteereitä, varasto- ja huoltomiehiä sekä siivoojia.

– Olemme tarpeeksi suuri ottamaan vastuun isoista ja vaativista kohteista, mutta olemme myös riittävän pieni, jotta jokainen asiakkaamme olisi meille tärkeä sekä erinomaisen työn ja palvelun arvoinen, Tauno Maksniemi korostaa.

 

RTK-Palvelu Oy
Osoite
Papinhaankatu 8
26100 Raumapuh.
029 029 3000

fax
02 8387 2250

email
asiakaspalvelu.rauma@rtkpalvelu.fi

www.rtkpalvelu.fi

Share.