Monipuolinen Sakipa tuo laatua asumiseen ja rakentamiseen

0

sk-sakipa-intro.jpgKiinteistö- ja rakennusalan moniosaaja Sakipa Oy:n palvelutarjonta kattaa kiinteistön koko elinkaaren. Yritys huolehtii uudistuotannon ja peruskorjausten rakennuttamisesta, isännöi ja tekee kuntoarvioita sekä hoitaa asuntojen ja tilojen vuokrausta ja välitystä.

Peruskorjaus ja palvelutalot kärkituotteita

Kiinteistöjen peruskorjausten rakennuttaminen ja vanhusten palvelutalojen uudistuotanto ovat laadukasta asumista ja rakentamista vaalivan Sakipan kärkituotteet isännöinnin ohella.

– Peruskorjausten rakennuttamisen osaajapalvelu on pitkään ollut ykköstuotteemme. Teemme Satakunnan alueella myös ylivoimaisesti eniten kiinteistöjen kuntoarvioita. Hoidamme rakennusprojektin tarveselvityksestä suunnittelun ja urakoiden kilpailutuksen ja ohjauksen kautta toteutukseen ja valvontaan asti, toimitusjohtaja Eino Taulu kertoo.

Huolellinen suunnittelun ohjaus on onnistuneen urakan perusta. Vaihtoehtoiset toteutustavat ja kustannukset on syytä käydä huolella läpi. Sakipa tuo taloyhtiöiden hallitusten päätöksenteon tueksi asiantuntijan näkökulman.

– Jatkossa korjaushankkeita voidaan toteuttaa entistä enemmän alueellisesti ns. ryhmäkorjauksina. Eteläkoivulan ja Herralahden alueilla olemme toteuttaneet julkisivuremontteja samanaikaisesti monissa kiinteistöissä. Näin kustannukset saadaan alas ja laatu ylös, Taulu arvioi.

Uusi asuntoyhtiölaki edellyttää osaavaa isännöintiä

Uusi asunto-osakeyhtiölaki edellyttää taloyhtiöiltä paljon katselmuksia ja ajantasaista korjaustietoa ja -suunnittelua. Sakipalla on tarjota isännöintipalvelun ohella apua ja asiantuntemusta korjaushankkeisiin liittyvissä asioissa.

Palvelutaloilla on kysyntää

Viimeisen 2-3 vuoden aikana Sakipa on rakennuttanut yhdessä HF-Asunnot Oy:n ja Attendo MedOne Oy:n kanssa vanhusten palvelutaloja ympäri Suomea.

– Olemme onnistuneet löytämään todella hyvät yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme kehittäneet paljon palvelutalokonseptia.

Uudet palvelutalot toimivat jo Hämeenlinnassa ja Kokkolassa. Tampereella, Harjavallassa, Forssassa ja Mikkelissä rakennetaan parhaillaan. Ulvilassa löytyy Esperin ja Nakkilassa paikallisyhdistyksen palvelutalot.

– Monialaisuus ja osaaminen ovat vahvuutemme. Paikallisten toimijoiden tuntemus on vahvaa ja verkostot kunnossa. Olemme sopivan joustava niin pieniin kuin isoihinkin hankkeisiin. Asiakkaille haluamme tarjota ”yhden luukun” helppoutta, Eino Taulu painottaa.

 

Sakipa Oy
Osoite
Yrjönkatu 15 (A-rappu 6krs, Teljäntori)
28100 Poripuh.
02 634 4300

fax
02 634 4399

email
info@sakipa.fi

www.sakipa.fi

Share.