”Minkä myymme, sen asennamme”

0

pp-lukkopalvelu-intro.jpgParas keino suojella kiinteistöään ja omaisuuttaan, on ennaltaehkäistä murrot kunnollisella lukituksella ja hälyttimillä. Jos jotain kuitenkin sattuu, ajanmukainen tekniikka minimoi vahingot, sanoo alan asiantuntija, Kuusamon Lukkopalvelun toimitusjohtaja Pekka Törmänen.

Kuusamon Lukkopalvelusta löytyvät kaikki mitä asiakas tarvitsee kiinteistönsä turvallisuuteen: lukot, heloitukset, kilvet, ovensulkijat, oviautomatiikkaa, rikosilmoituslaitteet, teollisuusovet, portti- ja puomikoneistot.

Kokonaisuus hallinnassa

Pelkät tuotteet eivät kuitenkaan riitä turvallisuuden takeeksi, vaan niistä on rakennettava toimiva ja mielekäs kokonaisuus. Lukkopalvelu tekee tarvittaessa kaiken, suunnittelusta toteutukseen ja viimeiseen paperiin asti.

– Asiakas voi tuoda meille rakennuksen pohjakuvan, suunnittelemme oikean tuotteen oikeaan paikkaan ja asennamme sen paikoilleen, Pekka Törmänen täsmentää.

Lukkosepän kannalta ihanteellisin ajankohta on käynnistää yhteistyö jo silloin kun rakentaminen on vasta alullaan.

– Mietimme yhdessä, mitä turvalaitteita rakennukseen tarvitaan ja piirrämme niiden paikat rakennuspiirustuksiin. Asennamme ja ohjelmoimme laitteet ja opastamme asiakasta käyttämään niitä.

– Vahvuutemme onkin kokonaisuuden hallinta. Minkä myymme, sen asennamme. Pyrimme hallitsemaan koko ketjun alusta loppuun, tarvittaessa yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Silloin asiakas on tyytyväinen ja lopputulos on myös taloudellisesti edullisin, Pekka Törmänen toteaa.

Aina ajan tasalla

Kuusamon Lukkopalvelun toiminnassa pääpaino on edelleen lukituspuolella, mutta kulunvalvonta- ja kameravalvonta lisääntyy koko ajan. Liike asentaa rikosilmoituslaitteita viikoittain. Hälyttimiä menee kaikkiin kohteisiin, yksittäisistä huoneista ja pienistä omakotitaloista rivitaloihin ja isoihin yrityksiin.

Koillismaalla etenkin loma-asuntoihin halutaan kunnon turvalaitteet. Pekka Törmäsen kokemusten mukaan jo 90 prosentissa loma-asunnoista on jonkinlainen valvonta.

– Erittäin järkevää, koska loma-asunto on suurimman osan vuotta tyhjillään ja asunnon varustetaso on korkea. Miksi palkata ketään valvomaan asuntoa, kun sitä varten voi hankkia tehokkaan laitteiston? Jos jotain sattuu, nykyaikaisilla laitteilla voi saada hälytyksen omaan kännykkään, samoin ilmoitukset esimerkiksi asunnon lämpötilojen muutoksista.

Kiinteistöjen hälytinlaitteet ovat älykkäitä ja tehokkaita. Modernia elektroniikkaa on tullut myös lukkopuolella. Lukituksessa ovat yhä useammin käytössä sirulliset kulunvalvontalaitteet ja elektroniset avaimet. Avain on yksilö ja jokaisesta avaimenkäytöstä jää jälki.

– Periaateenamme on pysyä aina ajantasalla ja alan eturivissä. Päivittäin saamme valmistajilta ja tavarantoimittajilta tiedotteita. Niitä seuraamme ja olemme aina valmiina, kun uudet tuotteet tulevat markkinoille, Pekka Törmänen toteaa.

Kuusamon Lukkopalvelu
osoite Huoparintie 2
93600 Kuusamo
puh. 020 7815 350 (päivystys 24 h)
fax 020 7815 351
email kuusamon.lukkopalvelu@co.inet.fi
www.kuusamonlukkopalvelu.fi
Share.