Vuodesta 1985 leiponeen Pirjon Pakarin kuningasajatuksena on valmistaa maukasta purtavaa kaikille. Vehnäleipomon lisäksi yrityksen valttina on vuonna 2006 Honkajoelle perustettu erillinen gluteeniton leipomo.
– Tuotekehittelyä tehdään jatkuvasti. Pyrimme siihen, että myös keliaakikoiden leipä maistuu aina hyvältä, eikä mikään erota tuotteita tavallisista leivistä, yrittäjä ja leipuri Pirjo Malmivaara painottaa. Ruokaleipää, pullaa ja kakkuja lähtee Honkajoelta päivittäin 6 000-10 000 pussia. Lisäksi Hannu Malmivaara pyörittää Pirjon Pakarin leipomoita Seinäjoella ja Ylöjärvellä. – Gluteeniton leipomo on ylittänyt kaikki odotukset. Emme käytä vehnätärkkelystä, vaan riisiä, maissia, tattaria ja puhdasta kauraa. Tuotteet ovat luontaisesti gluteenittomia ja niitä voidaan myydä keliaakikoiden lisäksi vilja-allergisille, Malmivaara kertoo. Säilöntäaineita ei käytetäPirjon Pakarin tuotteissa ei koskaan ole käytetty säilöntäaineita. Pirjo Malmivaaran mukaan ratkaisu on heille selkeä arvovalinta. |
Pirjon Pakari Ky |
Osoite Porhontie 4 38950 Honkajoki puh. fax |