Maanrakentamisessa merkitsee luotettavuus ja aikataulujen pitävyys

0

Maansiirtoliike Matti Kaapi Oy on kasvanut lähes kolmen vuosikymmenen aikana maatilan sivuelinkeinosta merkittäväksi maanrakentajaksi Forssan seudulla. Toiminta alkoi vuonna 1980 isä Pauli Knaapin ja poika Matin yhteistyönä Yhtymä Knaapin nimissä tehdystä prosessijätteen kuormauksesta ja kuljetuksesta Forssassa.

 

Varusmiespalvelun jälkeen Matti Knaapi hankki oman kaivinkoneen. Isän jäätyä eläkkeelle Matti perusti Maansiirtoliike Matti Knaapi Oy:n vuonna 1990.

– Nykyisin toimialaamme ovat maanrakennus- ja maansiirtotyöt sekä alaan liittyvät kuljetukset. Maanrakennuskoneillamme teemme perustustöitä, pohjarakentamista sekä kunnallisteknisiä töitä, toimitusjohtaja Matti Knaapi kertoo.

– Kuljetuspuolella meillä on kasetti-kuorma-auto-yhdistelmä, jolla kuljetamme soraa ja muita maa-aineksia. Soran myynti edustaa noin neljäsosaa toiminnastamme.

Seutukunnan maanrakentaja

Matti Knaapi työllistää 6 omaa työntekijää ja 6 aliurakoitsijaa. Liikevaihto kipuaa tänä vuonna 1,6 miljoonaan euroon. Yrityksellä on ajanmukaiset huolto- ja toimitilat Tammelan Häiviässä, josta käsin urakoidaan pääasiassa Forssan seudulla. Nyt Matti Knaapi on laajentamassa toimintaansa myös pääkaupunkiseudulle. Vuosaaren satamakeskukseen on alkamassa erään teollisuushallin pohjatöiden teko.

Yrityksen toimeksiantajia ovat mm. Tammelan ja Jokioisten kunnat, Lemminkäinen Oy:n Forssan kiviainesyksikkö. Yksi suurimmista työmaista on ollut Envor Biotechin Kiimassuon biovoimalan pohjarakennustyöt Forssassa. Pohjarakentamisessa yritys tekee kaikki vaiheet, mitä maan alle tulee: maansiirrot, kaivutyöt ja täytöt sekä salaojitukset ja eristykset. Viimeisen silauksen töille antaa vihertyöt.

Matti Knaapi luottaa tulevaan

Matti Knaapi Oy palvelee myös yksityisiä pienasiakkaita kuten omakotirakentajia. Omakotitalojen rakennustahti Forssan seudulla on hiipunut, mutta Matti Knaapi on luottavainen maanrakennusalan kehitykseen.

– Näkymät alalla ovat positiiviset. Tuntuu, että töitä riittää vaikka mahdollisesta lamasta kovasti höpistäänkin, Matti Knaapi uskoo.

– Lähden yritystoiminnassamme siitä, että teemme hyvälaatuista työtä. Olemme luotettavia ja aikataulumme pitävät, Knaapi vakuuttaa.

– Laatu ja luottamus! Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa meihin.

Tunnustuksena pitkäjänteisestä yritystoiminnan kehittämisestä maatilan sivuelinkeinosta monipuoliseksi maanrakentajaksi ja osoituksena luottamuksesta yritystä kohtaan Matti Knaapi valittiin vuoden yrittäjäksi Tammelassa 2007.

{gallery}hy-maansiirtoliike_matti_knaapi_oy{/gallery}

 

Maansiirtoliike Matti Knaapi Oy

Osoite
Valtaimenkuja 88
30100 Forssa

puh.
040 573 9336

fax
03 435 3721

www.mattiknaapi.fi

Share.