Maalausliike Remula on joustava, monipuolinen ja luotettava

0

Maalausliike Remula on janakkalalainen perheyritys, jonka Pertti Remula perusti 1960. Nykyisin yrityksen toiminnassa on mukana kolme Pertin lasta: Jouko toimitusjohtajana, Ismo työpäällikkönä sekä Päivi toimistosihteerinä. Yrityksen erityisalaa ovat julkisivusaneeraukset, rakennusmaalaukset sekä teollisuuden huoltomaalaukset.

 

– Haluamme palvella kaikkia asiakkaita, niin suuria julkisen puolen urakanantajia kuin yksityisiä omakotitalon remontoijia, työpäällikkö Ismo Remula sanoo.

Vakituisia työn teettäjiä teollisuusmaalauksissa ovat mm. Nestlen jäätelötehdas, Valio sekä Tervakoski Oy, joissa Remula tekee mm. seinien ja lattioiden pinnoituksia. Haasteellisia ulkomaalausurakoita ovat olleet kulttuurihistorialliset kohteet kuten Hämeenlinnan kirkko ja Jutikkalan kartanon empire-päärakennus.

– Julkisivu-urakoissa olemme yleensä pääurakoitsija. Talvisin teemme sitten rakennusliikkeille aliurakointia, Ismo Remula kertoo.

Talvet ovat alalla tyypillisesti hiljaisempia ja kesällä on töitä tarjolla enemmän kuin tehdä ehtii. Päivi Pöyhönen rohkaiseekin remontin teettäjiä ottamaan yhteyttä hyvissä ajoin, jotta töitä voi sovitella ruuhkahuippujen ulkopuolelle.

– Sisäremontteja voi teettää mainiosti talvella. Kannattaa ottaa yhteyttä ja sopia remontista hyvissä ajoin, Päivi Pöyhönen rohkaisee remonttia suunnittelevia.

Alalla on Remuloiden mukaan vauhti hiljentymässä. Tällä hetkellä ollaan vielä normaalissa talvenalustilanteessa, mutta uusia kohteita ei tarjouslaskentaan ole tullut entiseen tahtiin.

Maalausliike Remula Oy aikoo kuitenkin pärjätä jatkossakin olemalla joustava, monipuolinen ja luotettava ratkaisu remontin teettäjälle.

– Jokainen kohde on meille yksilöllinen haaste. Perheyrityksenä pystymme tarjoamaan joustavan toteutuksen, Remulat vakuuttavat.

Yksi vahvuus on koulutettu ja kokenut henkilökunta. Remuloille henkilökuntakin on kuin osa suurta perhettä, jonka hyvinvoinnista pidetään huolta. Yritys järjestää yhteisiä virkistysmatkoja ja vuonna 2007 se toteutti työhyvinvoinnin pilottihankkeen yhteistyössä Eteran kanssa.

– Henkilökuntamme on meille tärkeä pääoma, Remulat toteavat.

Työntekijöitä yrityksellä on keskimäärin 25. Maalausliike Remula Oy tekee yhteistyötä alan koulujen kuten Hämeen Ammattikorkeakoulun kanssa. Opiskelijoita on yrityksessä kesätöissä ja työharjoittelussa. Maalausliike Remulassa toivotaan, että alan ammattitaito ei päättyisi heidän sukupolveensa.

{gallery}hy-maalausliike_remula_oy{/gallery}

 

Maalausliike Remula Oy

Osoite
Patteritie 6
14200 Turenki

puh.
03 688 2248

email
maalausliike@remula.fi

www.remula.fi

Share.