Laadukas työ takaa tyytyväiset asiakkaat

0

sk-porinekorakennus-intro.jpgUudisrakennuksia ja saneerauksia tekevän Porin Eko-Rakennus Oy:n toiminta perustuu laadukkaaseen ja huolelliseen työhön sekä vankkaan osaamiseen. Hirsitalojen veistolla ja pystytyksillä vuonna 1994 aloittanut yritys rakentaa muun muassa rivi- ja omakotitaloja sekä halleja.

Työt tehdään tarvittaessa avaimet käteen periaatteella. 80 prosenttia urakoista on kuitenkin vanhan saneerausta.– Olemme erikoistuneet myös vesi- ja palovahinkoremontteihin. Tulemme apuun usein hyvinkin pian, jos jotain yllättävää tulee. Meillä on kumppanuussopimus IF:n kanssa ja paljon töitä tulee sen kautta. Yleensä kuivausfirma tarkastaa ensin kohteen ja tekee raportin, jonka perusteella meidät hälytetään apuun, yrittäjä Kari Sillanpää kertoo.

Monipuolinen yritys tekee Satakunnan alueella lähes kaikkia saneeraustöitä.

– Lähtökohtana on tehdä työt aina hyvin ja huolellisesti. Minulla on aina ollut sellainen luonne, että kaiken pitää perustua rehellisyyteen. Myös kokemus on meillä kova juttu. Hommissa on paljon vanhempia kavereita, jotka ovat tehneet näitä töitä vuosikymmeniä, Sillanpää selvittää.

Yrityksen taustat kannattaa selvittää

Vuonna 1974 rakennusinsinööriksi valmistuneella Kari Sillanpäällä on yli 35 vuoden kokemus alalta.

– Laman seurauksena tämäkin yritys lähti käyntiin. Olin jäänyt työttömäksi ja osallistuin käsinveistokurssille, josta kokosimme neljän kaverin porukan. Muut jäivät vähitellen pois, mutta minä jatkoin yritystä.

Porin Eko-Rakennus työllistää tällä hetkellä noin kymmenen miestä. Rakennusalan kilpailutilanne on todella kova ja yrityksen voi perustaa kuka tahansa. Sillanpään mukaan työn laatuun kannattaa kiinnittää huomiota.

– Lähdemme aina siitä, että meillä laatu on kunnossa. Jos jotakin tulee, käymme korjaamassa asian kuntoon. Minullekin on tarjottu ulkomaista työvoimaa lähes puoleen hintaan kotimaisen ammattimiehen kustannuksista. Käytämme kuitenkin vain kotimaista työvoimaa, emmekä lähde väkisin ottamaan urakoita. Hinnan pitää olla sellainen, että sillä jotenkin pärjää ja velvollisuudet saa hoidettua, Kari Sillanpää painottaa.

Hän suosittelee asiakasta aina tarkastamaan, onko yritys hoitanut velvoitteensa kunnolla.  Porin Ekorakennus Oy:llä on rakentamisen laatu eli RALA ry:n pätevyystodistus. Esimerkiksi RALA:n nettisivujen kautta voi selvittää yrityksen taustat.

 

Porin Eko-Rakennus Oy
Osoite
Savipajakatu 7
28610 Poripuh.
050 557 4494

fax
02 6336 220

email
kari.sillanpaa@pp.nic.fi

www.ekorakennus.fi

Share.