Laadukas, palveleva ja ammattitaitoinen tilitoimisto

0

Tilitoimisto Hietasaari & Co on eräs Kokkolan vanhimmista ja suurimmista tilitoimistoista. Sen palveluihin kuuluu taloushallinto monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti.

– Kysytyimpiä toimintoja ovat kirjanpito, tilinpäätös ja veroasioiden hoitopalvelut, kertoo yrittäjä Anna-Liisa Hietasaari.

Muita yrityksen palveluita ovat laskutus, reskontrat, maksuliikenne, palkkahallinto, isännöinti sekä talouspäällikköpalvelut. Yhä enenevässä määrin yritykset haluavat ulkoistaa koko taloushallintonsa, jolloin tilitoimisto toimii asiakkaan ”talousosastona”.

– Myös sähköiset palvelut on otettu käyttöön mahdollisuuksien mukaan. Sähköiset ratkaisut, kuten pankeilta tulevat tiliotteet ja e-laskutus, ovat yleistymässä. Näillä pyritään paperittomuuteen, mikä vaikuttaa meidän toimintaamme vähentämällä rutiinitöitä. Tällöin voimme keskittyä entistä enemmän asiakkaan kannattavuuden seurantaan ja analysointiin.

Rahanarvoisia vinkkejä yrittäjille

Tilitoimisto Hietasaari & Co:ssa arvostetaan henkilökohtaista asiointia. Vaikka kaukaisimmat asiakkaat ovat Etelä-Suomessa ja yhteistyö heidän kanssaan hoidetaan sähköisesti, pyritään toiminnassa aina asiakaslähtöisyyteen.

– Kasvokkain tapahtuvassa tapaamisessa voi tulla esille asioita, joita sähköisillä yhteydenpitovälineillä ei välttämättä tulisi, perustelee Hietasaari.

Yhtiön asiakassuhteet ovat olleet pitkiä, sillä useat yritykset ovat olleet tilitoimiston asiakkaina perustamisestaan saakka.

– On harvinaista, että asiakas vaihtaa tilitoimistoa. Yleensä yhteistyö loppuu vasta sitten, kun yritys lopettaa liiketoimintansa. Osa tilitoimistoista kilpailee hinnalla, mutta yleensä hyvää laatua ei saa
halvalla.

Tilitoimisto Hietasaari & Co:n liiketoiminnan arvoja ovat laatu, palvelu ja ammattitaito, jotka kaikki osaltaan tukevat luotettavuutta.

– Kaiken toiminnan lähtökohtana on ajaa asiakkaan etuja lainsäädännön sallimissa puitteissa. Täällä asiakas saa vastaukset kysymyksiinsä, ja voimme antaa rahanarvoisia vinkkejä yritystoimintaan.

Neuvoja liiketoiminnan perustamiseen

Taloushallinnan palvelut räätälöidään yrityskohtaisesti. Asiakkaita tilitoimistolla on hyvin monelta alalta, ja kooltaan ne ovat yhden henkilön yrityksistä yli 50 työntekijän yhtiöihin.

– Tilitoimistoon yrityksen kannattaa ottaa yhteyttä heti perustamisvaiheessa. Meiltä aloittava yrittäjä saa neuvoja yhtiömuodon valinnassa, rahoitussuunnittelussa ja muissa perustamiseen liittyvissä asioissa, muistuttaa Hietasaari.

Omistaja-avioparin Anna-Liisa Hietasaaren ja Jarmo Päivärinnan lisäksi yrityksessä työskentelee 9-10 työntekijää. Koulutukseltaan henkilöstö on kauppatieteiden maistereita, tradenomeja tai laskentamerkonomeja.

Henkilöstöä myös koulutetaan jatkuvasti, jotta uusimmat lakipykälät ovat ammattilaisten tiedossa.

Yrityksen 320 neliön tilat sijaitsevat aivan Kokkolan keskustassa. Nykyiset tilat mahdollistaisivat 1-2 uuden henkilön palkkaamisen tulevaisuudessa.

Tilitoimisto Hietasaari & Co on Taloushallintaliitto ry:n auktorisoima tilitoimisto. Hyväksymisen edellytyksenä ovat alan koulutus ja laskenta-asioiden kokemus, KLT-tutkinnon suorittaminen sekä henkilöstön jatkuvat koulutus. Lisäksi auktorisoinnin edellytykset kontrolloidaan Taloushallintoliiton säännöllisillä tarkastuksilla ja raportoinneilla.

Yhteystiedot

Tilitoimisto Hietasaari & Co

Osoite
Pitkäsillankatu 37
67100 Kokkola

puh.
06 822 4060

fax
06 822 4172

email
info@hietasaari.fi

www.hietasaari.fi

Share.