Kuljetuksia ympäri kotimaata ja Eurooppaa

0

sk-hosike-intro.jpgKuljetusliike Jarkko Hosike vie asiakkaan pienet ja suuret tavaraerät perille ripeästi ja sovitussa aikataulussa. Kotimaan lisäksi kuormat kulkevat kumipyörillä kaikkialle Eurooppaan.

– Sovitut aikataulut ja riittävä informaatio asiakkaalle ovat kilpailuetumme. Kuljettajamme ovat luotettavia, ammattitaitoisia ja kielitaitoisia. Minun ei tarvitse murehtia, ettei kuorma olisi ajallaan siellä, missä pitää, toimitusjohtaja Jarkko Hosike kertoo.

20 autolla liikennöivä yritys on erikoistunut osin erikois- ja pikakuljetuksiin. Megatrailerit ja 3,15 metriä korkeat jumbotrailerit kuuluvat kalustoon. Kyydissä on usein erikoisempia ja hankalampia kolleja, joita monet isot kuljetusliikkeet eivät kuljeta.

– Jumbotrailereista takatolpat voidaan levittää, mikä mahdollistaa leveiden kollien lastaamisen perän tai katon kautta. Meiltä löytyy myös omaa nosturikalustoa ja rampeilla varustettuja kärryjä. Lisäksi suoritamme viljankäsittelylaitteiden asennuksia maatalouksille.

Hosike vie tavaraa ovelta ovelle periaatteella. Tavaraa ei lastata ja siirrellä moneen kertaan, joten se kulkee varmasti ehjänä perille.

– Kiireellisissä toimituksissa kuljettajia lennätetään tarvittaessa ympäri Eurooppaa sen varmistamiseksi, että toimitus tapahtuu sovitussa ajassa, mutta myös ajo- ja lepoaikasäännöksiä noudattaen. Tavoitettavuutemme on 24/7, Jarkko Hosike selvittää.

 

Kuljetusliike Jarkko Hosike
Osoite
Soinilantie 399
32620 Rutava

puh.
0400-784222

fax
02 7659169

email
jarkko@transporthosike.fi

www.transporthosike.fi

Share.