Konepaja panostaa kehitykseen

0

 

Metallin alihankintakonepaja HM Steelissä katse on suunnattu vakaasti tulevaisuuteen. Yritys hankki kesällä hitsausrobotin ja päivitti laitekantaansa. Kankaanpäässä sijaitsevaan 1600 neliön halliin rakennetaan vielä uusi kärynpoistolaitteisto.

– Tarkoitus on nostaa liikevaihto 1,5 miljoonaan euroon ja palkata pari kaveria lisää. Yritykselle rakennetaan parhaillaan laatujärjestelmää. Samassa yhteydessä toimitilat ja ympäristö siistitään ja laitetaan kuntoon. Toiminnanohjausjärjestelmä on otettu jo käyttöön, joten kaikki löytyy tietokoneelta ja tieto on heti saatavissa, liiketoiminnan kehittäjä Tuomas Alarotu kertoo.

Kari Huhtamäki on innostunut kehittämään itseään ja yritystä. Kehittäminen alkoi jo ennen taantumaa ja hiljainen aika on vain lisännyt mahdollisuuksia koulutuksiin.

– Haluamme olla ajan tasalla ja kehityksessä mukana. Näin pystymme antamaan asiakkaiden toiveisiin entistä parempaa vastinetta, Huhtamäki painottaa.

Kari Huhtamäen kanssa kehittämisestä vastaa tuotantotalouden DI:ksi opiskeleva Tuomas Alarotu, joka on aikoinaan aloittanut yrityksessä kesätyöntekijänä. Alarotu tuo Huhtamäen rautaisen kokemuksen rinnalle alan tuoreimpia näkemyksiä ja tietoutta.

Tarkkaa suunnittelua, huolellista työtä

HM Steelin liikevaihdosta suurin osa tulee uusiutuvaa energiaa käyttävien lämpövoimaloiden laitetoimituksista ja asennuksista. Tärkeimpiä tuotteita ovat erilaiset kuljettimet ja tuhkalavat sekä kattiloiden ja kuljettimien varaosat. Näiden lisäksi yritys valmistaa teräsrakenteita hyvin laaja-alaisesti.

Taantuma notkautti liikevaihdon 1,2 miljoonasta 470 000 euroon, mutta kuluvana vuonna tavoite on 900 000 euroa. Yritys työllistää viisi miestä.

Työntekijöillä on alalta vankka kokemus ja osaamisen taso on korkealla, joten pohjat kasvulle ovat kunnossa. Kari Huhtamäki on toiminut alalla vuodesta 1981 lähtien.

– Menemme eteenpäin laadulla ja hyvällä työllä. Työt pyritään aina tekemään niin, ettei takuukorjauksia tarvitse tehdä. Urakat suunnitellaan mahdollisimman tarkkaan ja asiakkaan toiveet huomioiden. Organisaatio on joustava ja tarvittaessa muutokset voidaan tehdä pelkällä puhelinsoitolla, Kari Huhtamäki kertoo.

{gallery}sk-hmsteel{/gallery}

HM Steel Oy
Osoite
Santamaankatu 1,
38700 Kankaanpää

puh.
0400 124 719

fax
01 234 5678

email
kari.huhtamaki@hmsteel.fi

www.hmsteel.fi

Share.