Kodinkoneet kuntoon tiedolla ja taidolla

0

Mikkelin Kodinkonehuolto Oy:llä on pitkät perinteet kodinkoneiden ja kylmälaitteiden korjaajana. Korjattavia laitteita ovat muun muassa pesu- ja tiskikoneet, kylmälaitteet, liedet sekä pienlaitteet.

– Eniten työllistävät jääkaapit sekä pyykin- ja astianpesukoneet, joiden osuus korjaustöistä on jopa 80 prosenttia. Loput tuotosta tulee varaosamyynnistä. Varaosista meiltä kysytään eniten kodinkoneiden kuluvia osia sekä imurien pölypusseja. Valikoimassamme ovat myös huolto- ja puhdistustuotteet. Esimerkiksi joissakin pesukoneissa täytyy käyttää tiettyjä pesuaineita, jotta vältetään vaahtoamisongelmat, kertoo toimitusjohtaja Veli-Matti Luukkonen.

Yritys myös asentaa kodinkoneita. Ammattimaisten asennuspalveluiden käyttö onkin perusteltua kotivakuutusten ja mahdollisten vesivahinkojen vuoksi.

Kylmälaitteet kuntoon nopeasti

Mikkelin Kodinkonehuollossa koneet korjataan, huolletaan ja asennetaan ammattitaidolla, joustavasti ja nopeasti.

– Pitkistä matkoista saapuvat asiakkaat voivat varata laitteelle huoltoajan, niin korjaamme laitteen sillä aikaa, kun asiakas käy kaupungilla, kertoo Luukkonen.

Suurin osa korjaustöistä tehdään kuitenkin paikan päällä asiakkaiden luona.

– Korjaustöissä kylmälaitteet ovat etusijalla. Emme tarkoituksella myy päiviämme täyteen, sillä iltapäivällä voi tulla asiakkaalta soitto esimerkiksi rikkoutuneesta pakastimesta. Muutoin korjaustyöt tehdään parin päivän kuluessa yhteydenotosta.

Pienissä laitehäiriöissä Mikkelin Kodinkonehuolto antaa maksutonta puhelinneuvontaa. Tämä säästää sekä asiakkaan että yrityksen kukkaroa, kun vältytään ”turhilta” kotikäynneiltä. Tällaisia tapauksia voivat olla esimerkiksi näppäilyvirheet elektronisesti toimivissa laitteissa sekä hukassa olevat tai muutoin epäselvät käyttöohjeet.

Johtavien merkkien valtuuttama huoltoliike

Kiireisintä aikaa yrityksessä ovat kevät, kesä ja syksy. Kesällä ongelmia on vapaa-ajan asuntojen kodinkoneissa ja etenkin kylmälaitteissa. Joulupiparien leipojille taas päänvaivaa tuottavat liedet.

– Liikkeessämme koneita korjaa yksi asentaja ja maakunnassa kolme. Omat työpäiväni kuluvat pääosin töiden vastaanotossa ja tarvikemyynnissä, kertoo yrittäjä.

Mikkelin Kodinkonehuolto on perustettu vuonna 1979 ja vuodesta 2004 sen ovat omistaneet Veli-Matti Luukkonen sekä Mika Noponen. Yrityksellä on huoltosopimukset useiden johtavien laitetoimittajien kanssa, mikä mahdollistaa alkuperäisten varaosien saannin sekä työntekijöiden jatkuvan huoltoneuvonnan ja -koulutuksen.

– Yksityisten asiakkaiden lisäksi meillä on sopimuksia taloyhtiöiden kanssa. Esimerkiksi VVO ja Mikkelin vuokratalot Oy ovat asiakkaitamme. Mikkeliläisten kilpailijoiden kanssa teemme yhteistyötä, sillä meillä jokaisella on hieman eri asiakaskunta. Me emme esimerkiksi korjaa laitoskoneita, selventää Luukkonen.

 

Mikkelin Kodinkonehuolto

Osoite
Porrassalmenkatu 10
50100 Mikkeli

puh.
015 210 944

fax
015 212 313

email
huolto@mikkelinkodinkonehuolto.fi

www.mikkelinkodinkonehuolto.fi

Share.