Kestävä vaihtoehto pintakäsittelyyn

0

sk-helonkuumasinkitys-intro.jpgKuumasinkitys eli sinkin juottaminen teräksen pinnalle takaa säiden armoilla oleville ulko- ja vaativille sisärakenteille pitkän käyttöiän. Kuumasinkitys tarjoaa teräkselle huomattavasti maalausta paremman korroosiosuojan ja myös naarmunkestävyys on omaa luokkaansa.

– Kuumasinkityn teräksen väri on luonnollinen kuten maalaamaton puu ja sopii erittäin hyvin puun ja betonin kanssa. Se on myös huoltovapaata ja kestää yleensä tuotteen tai rakenteen koko eliniän, yrittäjä Henri Helo selvittää.

Helon Kuumasinkitys Oy palvelee ripeällä aikataululla, sillä tuotantokapasiteetti on 3000 kiloa tunnissa. Sinkitty teräs ei vaadi kuivumisaikaa, vaan on heti käyttövalmista.

– Työ käy meillä hyvin nopeasti – tällä hetkellä päivässä tai parissa. Oma raepuhaltamo nopeuttaa käsittelyaikoja ja pyrimme aina joustaviin toimituksiin.

Edullisuus tulee käytössä

Henri Helo muistuttaa, että loppukäyttäjän kannalta kuumasinkitys on todella edullinen vaihtoehto. Menetelmä sopii erinomaisesti laatua, kestäviä ratkaisuja ja ekologisuutta vaaliville rakentajille, jotka haluavat luoda yritykselleen luotettavaa ja vahvaa imagoa.

– Kuumasinkitty teräs voidaan aina myös maalata. Esimerkiksi tienrakentajat käyttävät vain kuumasinkittyä terästä.

Vuodesta 1982 toiminut Helo Kuumasinkitys toimii Rauman Unajassa 14 000 kuution tiloissa. Tuotantokoneisto on uudistettu ja modernisoitu vuonna 2010. Automaatioaste on korkea ja prosessin kulku tarkoin dokumentoitu, joten myös toimitusvarmuus on huipussaan.

– Asiakkaalle tämä merkitsee sitä, että pystymme sinkitsemään entistä isompia ja parempilaatuisia kappaleita. Tuotantoprosessi on pitkän kehitystyön tulosta, ja henkilökuntamme osaavaa ja vankan kokemuksen omaavaa, Henri Helo kiittelee.

Kuumasinkitys on tavallisella tossunpolkijalle täyttä hepreaa. Siksi Helo onkin raottanut salaisuuden verhoa ja koonnut yrityksen nettisivuille runsaasti faktaa ja tuotantoon liittyviä videopätkiä.

– Tarjoamme toisen valinnan mahdollisuutta. Moni ei edes miellä, että maalaukselle voi löytyä vaihtoehto.

 

Helon Kuumasinkitys Oy
Osoite
Sinkkitie 57
26910 Unaja (Rauma)

puh.
02 8378 5400

fax
02 823 5295

email
henri.helo@helonkuumasinkitys.fi

www.helonkuumasinkitys.fi

Share.