Kansainvälisillä teillä

0

pp-mikkoniskala2Mikko Niskala Oy on kansainvälisiin maantiekuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike. Yrityksen autoja on säännöllisesti tulossa tai menossa Länsi-Eurooppaan, lastinaan useimmiten elintarvikkeita, teollisuuden raaka-aineita, talopaketteja tai asiakkaiden pikarahteja.

Haukiputaalaisen kuljetusliikkeen suurimmat vahvuudet ovat nopeus ja varmuus, joiden taustalla on pitkä, yli kahdenkymmenen vuoden kokemus alalla.

– Kun olen itsekin ajanut rekkaa, en vaadi kuljettajilta liikaa ja tunnen toiminnan. Sen minkä lupaamme, pidämme, toimitusjohtaja Mikko Niskala vakuuttaa.

Yrityksen toiminta perustuu suoriin autokuljetuksiin. Sama kuljettaja hoitaa kuljetuksen alusta loppuun. Kuljetusliikkeen rekat liikennöivät säännöllisesti Länsi-Eurooppaan, mm. Espanjaan, Portugaliin, Ranskaan ja Benelux-maihin.

Yli puolet ulkomaantuonneista on hedelmiä ja vihanneksia suurimmille tukkuliikkeille. Lisäksi kuljetusliike ajaa lämpösäädeltyjä Pirkka -elintarvikekuljetuksia kotimaassa reitillä Oulu – Vantaa – Turku – Vantaa – Oulu.

Yrityksen kuljetuspalveluihin kuuluvat myös asiakkaiden pikarahdit Eurooppaan. Mikko Niskala on yli kymmenen vuoden ajan tehnyt yhteistyötä kansainvälisen lentorahtiyhtiön kanssa eli hoitanut yhtiön pikarahteja maailmalle. Myös arvokuljetukset kuuluvat palveluihin.

Vuosien aikana toiminta on vakuuttanut asiakkaat. Monien asiakkaiden kanssa kuljetusliikkeellä on muodostunut hyvä keskinäinen luottamus ja yhteistyö on kestänyt jopa vuosikymmeniä.

Ajanmukainen ajokalusto takaa laadun

Mikko Niskalan periaatteena on panostaa kuljetuskalustoon, joka täyttää tiukimmatkin vaatimukset. Tämä takaa osaltaan varmat ja laadukkaat kuljetukset.

Yrityksen omaan kuljetuskalustoon kuuluu seitsemän raskasta autoa ja pakettiauto. Rekoissa on satelliittiseurantalaitteet, joilla kuljetusten etenemistä seurataan reaaliajassa ja voidaan pitää asiakas ajantasalla.

– Seurantalaitteet on myös turvallisuustekijä. Jos ajossa tulee ongelmia, antavat auton hälytyslaitteet heti tiedon ja sijainnin koordinaatit, Niskala kertoo.

Rekan mittariin kertyy neljän vuoden aikana yli miljoona ajokilometriä. Palkkalistoilla on 12 vakituista kuljettajaa. Lisäksi yritys työllistää joukon alihankkijoita, jotka ajavat Mikko Niskalan ohjauksessa ulkomailla.

Ala haastava mutta periksi ei anneta

Mikko Niskala Oy on vuonna 1990 perustettu perheyritys, jonka omistavat Mikko Niskala ja yrityksessä toimistopäällikönä työskentelevä tytär Jenni Liikanen. Vuonna 2010 yritys palkittiin Haukiputaan Vuoden Yrittäjänä.

Koko toimintansa ajan kuljetusliike on kasvanut tasaisen hallitusti. Sama trendi on toimitusjohtajan tavoitteena tulevaisuudessakin.

– Jos eteen tulee hyvä tilaisuus, satsaamme siihen, mutta järkevissä puitteissa. Se on ainakin selvää, että periksi ei anneta, vaikka kuljetusala on haastava.

Yhteystiedot

Mikko Niskala Oy

Osoite
Kirkkotie 4 A 11
90830 Haukipudas

puh.
0400 282 000

fax
08 5555 674

email
info@kuljetusniskala.fi

pp-mikkoniskala5

Kartta

Share.