K-Supermarket Kempele tuo ostokset vaikka ovelle saakka

0

pp-supermarket-intro.jpg

Huhtikuussa Kempeleen keskustaan avattu Pohjois-Suomen suurin K-Supermarket panostaa asiakkaiden tyytyväisyyteen. Runsaan valikoiman ja osaavan henkilökunnan lisäksi K-Supermarket Kempele palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä kuljettamalla ostokset tarvittaessa kotiovelle saakka.

– Kuljetuspalvelu on laajuudessaan ainutlaatuinen Oulun seudulla, tietää K-Supermarket Kempeleen kauppias Jorma Korkiakoski.
Laskutusasiakkaat voivat tilata sähköpostilla tuotteita Ouluun, Oulunsaloon ja Liminkaan saakka.

Korkiakoski kertoo, että kuljetuspalvelulle on tilausta.

– Kun toimimme Oulunsalossa Kapteenin K-Supermarketin kauppiaina, myynnistä kaksi prosenttia tuli kuljetuspalvelun kautta, Korkiakoski perustelee.

Myös kuljetuskalustoon on satsattu. Terveysviranomaisten hyväksymässä kuljetusautossa tuotteiden kylmäketju ei pääse katkeamaan.

Osaavat kauppiaat

Päivi ja Jorma Korkiakoski ehtivät toimia kauppiaina kuusi vuotta ennen siirtymistään Kempeleeseen. Oulunsalossa kauppiaspariskunta teki viime vuonna kovimman myynninkehityksen Pohjois-Suomen K-Supermarketeista.

– Kun Kempeleen mahdollisuutta tarjottiin K-ryhmästä, otimme tämän mielenkiintoisena haasteena, Korkiakoski sanoo.

Korkiakosket eivät tee asioista liian monimutkaisia. Kun asiakas on tyytyväinen, hän tulee uudelleen. Asiakkaiden kuuntelu saattaa olla yksi syy Korkiakoskien menestykseen.

– Olemme toteuttaneet tämän K-Supermarketin suunnittelussa useita asiakkaiden toiveita, kuten esimerkiksi pienen asiakaskahvion, Korkiakoski sanoo.

K-Supermarket työllistää Kempeleessä 28 henkilöä.

– Meille kauppiaille tärkein voimavara on osaava henkilöstö ja henkilöstölle tärkein asia täytyy olla asiakkaiden tyytyväisyys, Korkiakoski näkee.

– Asiakkaan on aistittava palvelualttius ja hyvä ilmapiiri heti astuttuaan sisälle. Kun asiakas pakkaa kassejaan, hänellä pitää olla sellainen tunne, että oli mukava käydä kaupassa, Korkiakoski linjaa.

Hulppea valikoima

Upouudessa rakennuksessa toimivalla K-Supermarketilla on 2100 neliömetrin tilat ja sen myötä huomattavan laaja, noin 12 000 tuotteen valikoima.

– Tänne Kempeleen keskustaan on tullut uutta asutusta, eikä ihmisten tarvitse lähteä kauemmas kauppaan valikoiman perässä.

Oulunsalossa kauppiaille tuli hyvä näppituntuma siitä, minkälaisille tuotteille riittää menekkiä Oulun lähikunnissa.

– Valikoima muodostuu tietysti ajan mittaan, kauppias tietää.

Vaikka kyse on ketjumarketista, kauppiaat voivat ottaa lähituotteita valikoimiinsa ketjuvalikoiman lisäksi.

– Meille tulee esimerkiksi leipomotuotteita Oulun seudun pienemmistä leipomoista ja perunaa lähiseudun kasvattajilta, Korkiakoski sanoo.

Herkkutorilta saa tuoretta lihaa ja kalaa sekä oman keittiön ruokia ja salaatteja.

Kempeleen keskustan entisen K-Marketin liikerakennuksen tilalle tulee parkkipaikkoja.

– Kun uudet parkkitilat saadaan valmiiksi, meillä on paikoitustilaa 150 autolle.

K-Supermarket Kempele
Osoite
Kauppatie 2
90440 Kempelepuh. 044 5624 024fax 08 140171

email jorma.korkiakoski@k-supermarket.fi

www.k-supermarket.fi

Share.