Hammasterveyden huippupalveluja

0

hy-oral_hameenlinna-intro.jpg

Entisestä Hämeen Hammaslääkärikeskuksesta tuli vuoden 2008 alussa 13. hammaslääkäriasema Oral Hammaslääkärit Oyj:n valtakunnallisessa ketjussa, johon nyt kuuluu jo 19 asemaa. Tämä merkitsee, että Hämeenlinna on nyt hammasterveydenhoidon kärkipaikkakuntia, etenkin resursseissa mitattuna.

Oral Hämeenlinna on kahdeksalla ajanmukaisella hoitoyksiköllään ketjun yksi suurimmista hammaslääkärikeskuksista. Keskuksessa työskentelee seitsemän hammaslääkäriä ja kuusi erikoishammaslääkäriä sekä 20 muuta hammasterveyden ammattilaista. Oral Hämeenlinna palvelee asiakkaita paitsi Hämeenlinnassa, myös Parolassa ja Turengissa.

– Hammaslääkärikeskuksemme palvelutarjonta on laajaa ja monipuolista. Kokonaisvaltaisen yleishoidon lisäksi meillä ovat edustettuina kaikki hammaslääketieteen tärkeimmät erikoisalat. Asiakas saa samasta paikasta tavanomaiset hammaslääkäripalvelut, työpaikkahammashuollon, diagnostiikkapalvelut ja erikoishoidot ja meille pääsee nopeasti myös akuuteissa tarpeissa, sanoo Hämeenlinnan vastaava lääkäri Richard Rydbeck.

Aseman palvelukykyä täydentää sen sijainti keskeisellä paikalla.

Paljon etuja

Hämeenlinnan Hammaslääkärikeskuksen liittyminen isoon alan ketjuun tuo mukanaan monenlaisia hyötyjä.

– Pitkällä aikajänteellä tuomme sinne jatkuvat resurssit kehittää asemaa, sen tekniikkaa, tietohallintojärjestelmiä. Kaikkea, mikä liittyy hammasterveydenhuoltoon, joka on hyvin tietointensiivistä, toteaa Oral Hammaslääkärit Oyj:n toimitusjohtaja Antti Kasi.

Oralin perusajatus on vapauttaa hammaslääkärikeskuksen ammattilaiset tekemään tehokkaasti sitä minkä he parhaiten osaavat, omaa työtään alan ammatti-ihmisinä. Ketju huolehtii kaikista taustapalveluista, kuten keskitetystä ajanvarauksesta, tietohallintojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta, henkilöstöhallinosta, taloushallinnosta ja markkinoinnista.

Yksi Oralin yhteistyökumppaneista on S-ryhmä. Sen kautta ketju lähestyy suomalaisia kotitalouksia noin kolme miljoonaa kertaa vuodessa. Hämeenlinnan seudulla tämä merkitsee, että noin 80 000 ihmistä saa jatkuvaa informaatiota hammaslääkärikeskuksen palveluista. Lisäksi asiakkaat saavat hammasterveydenhuollon palveluista bonusta.

– Ennen kaikkea meille on helppo tulla ja palvelu pelaa. Panostamme palvelun laatuun, johon asiakas voi aina luottaa, sanoo Mari Ojaniemi, Oral Hämeenlinnan vastaava hoitaja.

Kasvava ketju

Oral Hammaslääkärit Oyj on Suomen suurimpia alan ketjuja ja suunta on edelleen kasvava. Yleensä ketjuun liittyvät hammaslääkäriasemat ovat jo toimivia ja menestyviä yrityksiä, kuten Hämeenlinnassakin. Vain kolme hammaslääkäriasemaa 19:stä Oral on rakentanut itse.

Hämeenlinnan liittyminen Oral –ketjuun on osa yhtiön kasvustrategiaa, jonka tavoitteena on valtakunnallinen palveluverkko ja yli kymmenen prosentin markkinaosuus noin 400 miljoonan euron yksityisistä hammaslääkäripalveluista Suomessa.

Oral Hammaslääkärit Oyj

– vuonna 2006 perustettu pörssiyhtiö
– liikevaihto vuodelle 2008 noin 27 miljoonaa euroa
– ketjussa 19 hammaslääkärikeskusta ympäri Suomea
– keskuksissa yhteensä yli 300 hammasterveyden ammattilaista
– yrityksen arvot kiteytetty sanoihin: hymyn paikka, taitavat kädet, tekemisen meininki

{gallery}hy-oral_hameenlinna{/gallery}

Oral Hammaslääkärit Oyj

Osoite
Kimmeltie 3
02110 Espoo

puh.
010 400 3315

fax
010 400 3320

email
etunimi.sukunimi@oral.fi

www.oral.fi

 

Oral Hämeenlinna

Osoite
Palokunnankatu 13-15
13100 Hämeenlinna

puh.
010 400 3370

Share.