Erikoisalan kattavaa osaamista

0

pp-powerteam-intro.jpg

AT-Powerteamilla on kapealla erikoisalallaan merkittävä kilpailuvaltti: monipuolinen osaaminen. Asiakas saa samasta pisteestä täydellisen tarkistus-, huolto- ja korjauspalvelupaketin. Käytännössä tämä merkitsee paitsi ajansäästöä, myös huomattavaa kustannussäästöä.

AT-Powerteamin pienen mutta tehokkaan henkilöstön osaaminen perustuu pitkään kokemukseen sähkö-, ajoneuvo- ja trukkiteollisuudessa.

– Pystymme tekemään lähes mitä vain laadukkaalla työllä ja järkevällä hinnoittelulla, kiteyttää toimitusjohtaja Arto Tyni.

Teollisuudessa trukkien huoltoa

Oulun seudulla AT-Powerteamin keskeistä toimintaa ovat trukkien huolto, korjaus ja myynti. Asiakkaina ovat alueen isot teollisuuslaitokset, joiden kanssa yrityksellä on ehtinyt muodostua vakaa ja luottamuksellinen yhteistyö.

Yritys huoltaa ja korjaa kaikenmerkkisiä trukkeja. Tarvittaessa omasta varastosta löytyvät myös kaikki varaosat, kuten suodattimet, öljyt ja renkaat.

Usein trukkien korjaus- ja huoltotyö tehdään asiakkaan luona. Lisäksi AT-Powerteamilla on oma verstas Oulun Ruskossa, jossa asiakkaiden kalustoa voidaan niin ikään huoltaa.

Lentokentillä täysi palvelupaketti

Uusin aluevaltaus AT-Powerteamilla on lentoliikenteen liikkuvan kaluston korjaus ja huolto. Vaativaa erikoistyötä tehdään lentokentillä Tampereelta Ivaloon lähinnä kesäaikaan.

– Lentokentillä tarkistamme, korjaamme ja huollamme ajoneuvoja, lentokoneiden käynnistimiä ja lämmittimiä, vetolaitteita, porrasautoja, portaita, nostureita, vetokonttien alustoja, konttinostimia – kaikkea, jossa on paljon sähköä, tietotekniikkaa ja hydrauliikkaa, Arto Tyni selvittää.

Uutena palveluna AT-Powerteamilla on Pohjois-Suomen lentokentillä henkilökorien, henkilönostimien ja henkilöturvaliivien tarkastus.

– Tarkastamme kaikki laitteet määräysten mukaan ja teemme tarkastuksista pöytäkirjat. 2-3 työpäivän jälkeen kaikki on valmista viranomaispapereita myöten.

Hyvässä kasvuvauhdissa

Arto Tyni perusti AT-Powerteam Oy:n vuoden 2008 alussa yhdessä Juhani Palosaaren kanssa. Molemmilla on pitkä kokemus sähköalasta ja hydrauliikasta teollisuuden palveluksessa. Työntekijöitä on tällä hetkellä neljä.

Yritys on vahvassa kasvussa. Arto Tynin odotukset tulevaisuuden suhteen ovat varsin optimistiset, ja perustellusti.

– Lentokentille tarjoamamme palvelupaketti on poikkeuksellisen monipuolinen ja kustannustehokas. Asiakas saa siitä selkeän hyödyn.

– Lisäksi trukkialalla on hyvät tulevaisuuden näkymät. Monet nyt alalla työskentelevät ammattimiehet ovat ikääntyneitä ja jäämässä pian pois työelämästä, joten työtä teollisuudessa tulee riittämään.

{gallery}pp-powerteam{/gallery}

AT-Powerteam Oy

Osoite
Kotitie 10
90900 Kiiminki

puh.
045 656 0008

email
arto.tyni@atpowerteam.fi

www.atpowerteam.fi

Share.