Erikoisalan kattavaa osaamista

0

AT-Powerteamilla on kapealla erikoisalallaan merkittävä kilpailuvaltti: monipuolinen osaaminen. Asiakas saa samasta pisteestä täydellisen tarkistus-, huolto- ja korjauspalvelupaketin. Käytännössä tämä merkitsee paitsi ajansäästöä, myös huomattavaa kustannusäästöä.

AT-Powerteamin pienen mutta tehokkaan henkilöstön osaaminen perustuu pitkään  kokemukseen sähkö-, ajoneuvo- ja trukkiteollisuudessa.

– Pystymme tekemään lähes mitä vain laadukkaalla työllä ja järkevällä hinnoittelulla, kiteyttää toimitusjohtaja Arto Tyni.

Teollisuudessa trukkien huoltoa

Oulun seudulla AT-Powerteamin keskeistä toimintaa ovat trukkien huolto, korjaus ja myynti. Asiakkaina ovat alueen isot teollisuuslaitokset, joiden kanssa yrityksellä on ehtinyt muodostua vakaa ja luottamuksellinen yhteistyö.

AT Powerteam on Yale -trukkien Pohjois-Suomen virallinen edustus, johon kuuluvat trukkien myynti, vuokraus ja huolto. Yritys huoltaa ja korjaa myös kaikkia muunmerkkisiä trukkeja. Tarvittaessa omasta varastosta löytyvät varaosat, kuten suodattimet, öljyt ja renkaat.

Usein trukkien korjaus- ja huoltotyö tehdään asiakkaan luona. Lisäksi AT-Powerteamilla on verstas Oulun Ruskossa, jossa asiakkaiden kalustoa voidaan niin ikään huoltaa.

Lentokentillä täysi palvelupaketti

AT-Powerteam toimii lentoliikenteen liikkuvan kaluston korjaus- ja huoltopalveluissa koko Suomen alueella. Vaativaa erikoistyötä tehdään lentokentillä Vantaalta Ivaloon koko vuoden.

– Lentokentillä tarkistamme, korjaamme ja huollamme ajoneuvoja, lentokoneiden käynnistimiä ja lämmittimiä, vetolaitteita, porrasautoja, portaita, nostureita, vetokonttien alustoja, konttinostimia. Kaikkea, jossa on paljon sähköä, elektroniikkaa, dieseliä ja hydrauliikkaa, Arto Tyni selvittää.

– Asiakas näkee oman kaluston koko elinkaaren ja huoltotiedot jatkuvasti AT-Powerteamin
järjestelmästä.

AT-Powerteamilla on myös lentokentillä henkilökorien, henkilönostimien ja henkiöturvaliivien tarkastus.

– Tarkastamme kaikki laitteet määräysten mukaan ja teemme tarkastuksista pöytäkirjat. 2-3 työpäivän jälkeen kaikki on valmista viranomaispapereita myöten.

Hyvässä kasvuvauhdissa

Arto Tyni perusti AT-Powerteam Oy:n vuoden 2008 alussa yhdessä Juhani Palosaaren kanssa. Molemmilla on pitkä kokemus sähköalasta ja hydrauliikasta teollisuuden palveluksessa. Työntekijöitä on tällä hetkellä kuusi, alihankkijoita on kolme.

Yritys on vahvassa kasvussa, vaikka kasvutavoitteiden saavuttaminen on nykyisin kovan työn takana, eikä tällä hetkellä kovinkaan helppoa. Arto Tynin odotukset tulevaisuuden suhteen ovat optimistiset.

– Yrityksemme kasvaa suuresti maakalustopuolella. Lentokentille tarjoamamme palvelupaketti on poikkeuksellisen monipuolinen ja kustannustehokas. Asiakas saa siitä selkeän hyödyn, hän perustelee.

– Lisäksi trukkialalla on hyvät tulevaisuuden näkymät. Monet nyt alalla työskentelevät ammattimiehet ovat ikääntyneitä ja jäämässä pian pois työelämästä, joten työtä teollisuudessa tulee riittämään.

Yhteystiedot

AT-Powerteam Oy

Osoite
Kotitie 10
90900 Kiiminki

puh.
045 656 0008

email
arto.tyni@atpowerteam.fi

www.atpowerteam.fi

Share.