Elämyksiä arjessa ja juhlassa

0

sk-villila-intro.jpgVillilän Kartano sopii monenlaisiin ikimuistoisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Emme yritä tehdä mitään liian hienoa ja ihmeellistä, vaan koskettaa tavallista ihmistä tavallisessa arjessa, sanoo kartanonrouva Terja Limnell.

Historiallisen kartanon päärakennus on vuodelta 1852. Lisäksi käytössä on useita muita rakennuksia. Tilat muuntautuvat tarpeen tulleen kokous-, koulutus- tai asiakastilaisuuksiin tai merkkipäivän juhlatilaksi. Majoituspaikkoja on 26. Villilässä vierailevat rentoutuvat mielellään myös kartanon perinnesaunassa, jossa kartanonrouvat lupaavat ”mielettömän ihania, leppeitä löylyjä”.

Päärakennuksen tilausravintolassa on A-oikeudet. Talon keittiö valmistaa jokaiseen tilaisuuteen sopivat herkut ja mieluiten lähialueen raaka-aineista. Tuloksena on perinteitä kunnioittavaa, tämän päivän ruokaa. Kartanon kellarissa on viinitupa, jossa vieraat voivat tutustua viineihin ja nauttia keittiön antimista.

Valtteina miljöö, sijainti ja hyvä palvelu

– Asiakkaamme ovat usein yrityksiä, joiden kokouksiin yhdistämme erilaisia elämysjuttuja ja majoitusta. Viikonloppuisin Villilässä vietetään perhejuhlia, Terja Limnell kertoo.

Kartano tekee yhteistyötä Villilän alueella toimivan Länsi-Suomen tv- ja elokuvakeskuksen kanssa. Sen studioissa on mm. filmattu kaikki Timo Koivusalon elokuvat. Kartanon asiakkaille voidaan rakentaa elämyspaketti, johon kuuluu vaikkapa tutustumista studioon ja elokuva-aiheista visailua. Studion 300 hengen tilat ovat käytettävissä myös erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

– Studiot on yksi valttimme, mutta silti vain extraa. Isoin valttimme on kartanon sijainti. Todella kaunis paikka ja rauhallinen miljöö aivan valtatien vieressä, kartanonrouva toteaa.

Villilän Kartanon rakennukset omistaa Nakkilan kunta. Kartanonrouvat Terja Limnell ja Elina Lehmussaari ovat olleet tiloissa yrittäjinä vuodesta 2003.

– Toimintamme periaatteena on tehdä jokainen palvelutuote aina ammattitaidolla. Asiakas voi luottaa, että kaikki toimii kuten pitää, ja vielä paremminkin.

– Mietimme koko ajan myös uutta. Keväällä 2010 kokeilimme ihmisten hyvinvointiin liittyvää pakettia. Päivä osoittautui todelliseksi menestykseksi.

 

Villilän Kartanorouvat
Osoite
Villiläntie 1
29250 Nakkila

puh.
02 537 3728

 

email
terja.limnell@villilankartano.fi

www.villilankartano.fi

Share.