CCC pitää langat käsissä keskittymällä olennaiseen

0

 

pp-ccc2.jpgOulun lentokentän kupeessa sijaitseva CCC on toimittanut asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan. CCC:lle asiakas on aina ollut tärkein.

 

– Keskittymällä ja panostamalla voimakkaasti nimettyihin asiakkuuksiin, asiakkaan ydinprosesseja tehostaviin sovelluksiin ja osaaviin yhteistyökumppaneihin, olemme onnistuneet jalkauttamaan osaamisemme neuvotteluhuoneista käytännön hyödyiksi asiakkaillemme, kommentoi yrityksen pitkää menestystä CCC:n Teollisuus-yksikön johtaja Ilkka Tahvanainen.

Sopivan pieni, riittävän suuri

Vuosien saatossa CCC on kasvanut ja kansainvälistynyt asiakkaidensa mukana. Tänä päivänä yritys työllistää 300 henkilöä ja toimii siellä, missä sen asiakkaatkin.

Tämä onkin eräs CCC:n valttikorteista kiristyvässä kilpailussa. CCC on sopivan pieni ollakseen riittävän suuri. Asiakkaille tämä näkyy yksilöllisenä palveluna ja laatuna sekä keskittymisenä ja sitoutumisena juuri heihin.

– Meiltä löytyy riittävästi alan huippuammattilaisia laajojen projektien toteutukseen. Ketteryytemme, sitoutumisemme sekä ongelmanratkaisukykymme näkyy myös monipisteprojektien hallinnassa: projekti voidaan toteuttaa eri paikkakunnalla, projektin johdon ja asiakkuusyhteistyön ollessa toisaalla, CCC:n toimitusjohtaja Jorma Kallio toteaa.

– Näin pystymme parhaiten hyödyntämään tarvittavaa asiakkuusosaamista ja teknistä asiantuntemusta sekä valjastamaan asiakkaidemme käyttöön juuri heille sopivat resurssit, olivat ne sitten Oulussa, Turussa tai vaikkapa Unkarissa. Meille tämä on selkeä kilpailuetu, Kallio jatkaa.

Käytännönläheistä huippuosaamista

CCC:llä tehdään käytännönläheisiä ratkaisuja. Eräs tunnetuimmista ja palkituimmista ratkaisuista on CCC:n kumppaninsa kanssa Verohallitukselle toteuttama Verokortti verkossa -palvelu. Palvelun avulla jokainen voi tilata uuden verokortin käymättä ja jonottamatta verotoimistossa. Palvelu on vähentänyt verotoimiston virkailijoiden työruuhkaa ja saanut myös erittäin hyvää kansalaispalautetta. Verokortti verkossa on hyvä esimerkki siitä, kuinka teknologia kannattaa valjastaa palvelemaan ihmistä eikä päinvastoin.

Asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden lisäksi osaavat ja motivoituneet asiantuntijat ovat CCC:lle tärkeä voimavara – ilman heitä alalla ei voi pärjätä. Huipputyypeistä pidetään CCC:llä hyvää huolta. CCC panostaa vahvasti henkilöstön urakehitykseen, työhyvinvointiin ja virkistyspalveluihin. Monipistetoiminta avaa henkilöstölle ovet myös kansainväliseen toimintaan ja tarjoaa selkeän kilpailuedun alan osaajista kamppailtaessa.

{gallery}pp-ccc{/gallery}

CCC
osoite Aeroportti (Tietotie 2), PL 333
90461 Oulunsalo
puh. 08 555 88
fax 08 555 8199
email ccc@ccc.fi

www.ccc.fi

Share.