C-Track tietää missä mennään

0

C-Track Finland on asiakasmäärältään maan suurin ajoneuvoseuranta- ja kalustonhallintajärjestelmiä tarjoava yritys. Gps-paikannukseen perustuvaa, edistyksellistä järjestelmää käyttää Suomessa yli 500 asiakasta.

Monipuolisten seurantatyökalujen käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Tavallisimmin järjestelmä hankitaan kuorma-autoon, jakeluautoon, rekkaan, pakettiautoon tai työkoneeseen.

-Mitä enemmän autolla tai koneella tehdään bisnestä, sitä suuremman hyödyn asiakas saa. Esimerkiksi kuljetusliike pystyy maksimoimaan kaluston käyttöasteen. Järjestelmän avulla nähdään, missä autot ovat ja onko niissä tilaa, toteaa C-Track Finlandin toimitusjohtaja Pekka Salo.

Monipuolisia lisäpalveluja

Ajoneuvon tai työkoneen paikannus on ensimmäinen ja tärkein järjestelmän kertoma tieto. Pekka Salon mukaan tämä ei kuitenkaan riitä nykypäivän vaatimustasoon, täytyy olla lisäpalvelujakin.

-Niistä tärkeimmiksi ovat osoittautuneet lumiaurojen ja hiekoituslaitteiden liikkeiden seuranta. Järjestelmä antaa tietoja myös historiasta eli asiakas pystyy tarkistamaan missä paikassa ja mihin aikaan auraus ja hiekoitus ovat tapahtuneet.

-Jos puutavara-auton pitää tuoda ja viedä puuta nonstoppina, voidaan seurata lastauksen kestoa. Nosturin käyttötunnit nähdään sen mukaan, miten nosturi on liikkunut.

-Pystymme tekemään myös alueraportointia. Tehdasalueella voidaan seurata eri työkoneiden käyttötunteja. Tai jos taloyhtiöön menee jokin työkone, nähdään montako tuntia kone on siellä työskennellyt, Salo jatkaa.

-Uutuuspalveluja ovat kommunikointi ja reititys. Autossa olevaan navigaattoriin voidaan lähettää viestejä ja kirjoittaa vastauksia. Saman viestin voi poimia useampikin kuljettaja. Reitityksessä voidaan ohjata kuljettaja taloudellisimmalle reitille ja seurata noudatetaanko sitä.

Järjestelmän avulla asiakas saa raportteja esimerkiksi polttoaineen kulutuksesta, käyttötunneista, matkasta, reitistä,tyhjäkäynnistä tai pysähdyspaikoista.

C-Trackin henkilöpaikannin sopii puolestaan mihin tahansa liikkuvaan työhön. Esimerkkinä toimitusjohtaja mainitsee puhelinyhtiön, joka on hankkinut henkilöpaikantimen varmistamaan sähkötolpissa kiipeilevien asentajien turvallisuuden.

Luotettava ja edullinen järjestelmä

C-Trackin ajoneuvoseuranta- ja kalustonhallintajärjestelmä toimii gps-paikannuksen avulla reaaliajassa. Järjestelmään kuuluvat laitteet ja ohjelmistot valmistetaan samassa paikassa, joten niiden yhteensopivuus on taattu. Laitteet myös asennetaan paikalleen. Lisäksi C-Trackilla on tarjolla rahoitus- ja huoltoleasingpalvelut.

-Luotettavuus, laatu ja hyvä asiakaspalvelu ovat parhaat valttimme. Lisäksi järjestelmää hankkivan asiakkaan tulisi aina myös muistaa tarkistaa toimittajakumppanin luotettavuus, vakavaraisuus ja riskinkantokyky varsinkin kun puhutaan pitkistä sopimussuhteista, Pekka Salo muistuttaa.

-Investointiin sijoitettu raha tuottaa vähintään 1,5-2 kertaa omat kustannukset. Olenkin usein sanonut asiakkaalle, että ainoa mikä sinua tämän kaupan jälkeen harmittaa on se ettet ole hankkinut järjestelmää jo paljon aikaisemmin.

Yhteystiedot

C-Track Finland

Osoite
Jääsalontie 20
90400 Oulu

puh.
020 7415 440

email
etunimi.sukunimi@c-track.fi

www.c-track.fi

Share.