AutoPalin panostaa palveluun

0

sk-autopalin-intro.jpgVolvo, Peugeot, Opel, Nissan, Renault ja Chevrolet tarjoavat monipuolisen ja laadukkaan autovalikoiman erilaisiin käyttötarpeisiin. AutoPalinin edustamien merkkien kirjo ulottuu kaupunkiautoista citymaastureihin ja isoihin edustusluokan henkilöautoihin. Tavara-automallistosta löytyvät pick upit ja pakettiautot pienestä suureen kokoluokkaan.

Laadukkaat tuotteet ja ehkä Satakunnan laajin automallisto eivät vielä takaa menestystä, joten AutoPalinilla panostetaan vahvasti palveluun, osaamiseen ja asiantuntemukseen. Tarjolla on myös monipuolisia rahoituspalveluja ja kattavia vakuutustuotteita.

– Kehitämme palvelujamme koko ajan, sillä tavoitteenamme ovat Satakunnan tyytyväisimmät asiakkaat. Koulutamme myyjiä ja mekaanikkoja jatkuvasti, jotta heidän tieto- ja taitotasonsa olisi huippuluokkaa. Käytössä olevat työvälineet ja työolosuhteet ovat alan parhaat, myyntijohtaja Timo Hokkanen luonnehtii.

Parasta huoltoa merkkitiimeiltä

Porissa ja Raumalla autokauppaa tekevä AutoPalin tarjoaa huolto- ja varasosapalveluja myös Huittisissa. Lisäksi Porissa toimii vauriokorjaamo.

Huolloissa ja korjauksissa käytetään vain alkuperäisosia. Jokaiselle yrityksen edustamalle merkille on perustettu omat tiimit, joihin on valittu merkin parhaiten hallitsevat myyjät ja mekaanikot.

– Tiimeistämme löytyy aina paras asiantuntemus, oli kyse sitten autojen myynnistä, huollosta tai korjauksista. Asiakaspalvelussa panostamme palvelun nopeuteen ja sujuvuuteen, Hokkanen selvittää.

Arkisin Porissa palvelevassa pikahuollossa voi teettää pikkukorjaukset, kuten moottoriöljyn, lamppujen ja renkaiden vaihdot aikaa varaamatta.

– Aukioloaikoja on lisätty Porissa, jossa palvelemme arkisin kello 18:aan. Olemme avoinna myös lauantaisin.

Joustavia ratkaisuja yrityksille

Iltaisin ja viikonloppuisen yrityskäytössä olevat autot ovat usein pois liikenteestä, jolloin niiden huolto ei haittaa päivittäisten työtehtävien hoitoa.

– Auton voi tuoda meille lauantaihuoltoon esimerkiksi perjantaina ja noutaa huollettuna varhain aamulla maanantaina. Auton voi jättää myös Porin lentokentälle, jolloin noudamme ja huollamme sen matkan aikana, teknisen palvelun päällikkö Sami Palin kertoo.

– Pyrimme myös aina ottamaan yrityksen liiketoiminnan kannalta erityisen tärkeät autot vikatapauksissa työn alle heti ja tekemään korjaukset mahdollisimman nopeasti, hän lisää.

{gallery}sk-autopalin{/gallery}

 

AutoPalin

puh.
02 625 1600 / Pori
02 838 3600 / Rauma
02 625 1689 / Huittinen

 

www.autopalin.fi

Share.