Asiakkaan ICT-asiat luotettavissa käsissä

0

kp-ictpalvelu3Pohjanmaan ICT-palvelu Oy tuottaa Nivalan ja lähiympäristön yrityksille kaikkia tietotekniikan palveluja ja alan tukipalveluja. Toiminnan a ja o on luottamus. ”Asiakas ei voi päästää ketä tahansa järjestelmiinsä, joissa on tietoa heidän ydinosaamisestaan. Siksi asiakkaan pitää voida luottaa meihin sataprosenttisesti”, sanoo yrityksen johtaja Jani Karppinen.

Pohjanmaan ICT-palvelun asiakkaita ovat kaikenkokoiset pk-yritykset. Tarjolla on monenlaisia alan palveluja, joista yhteisvoimin valitaan aina asiakkaan kannalta paras vaihtoehto.

-Huolehdimme yleensä tietotekniikan laitteiden toimituksesta asiakkaalle, laitteiston asennuksesta ja tietoturvasta. Rakennamme tietoverkkoja ja huolehdimme järjestelmien ylläpidosta, Jani Karppinen täsmentää

Yhä useampi asiakas haluaa keskittyä ydintoimintaansa ja solmia ICT-palvelun kanssa ylläpitosopimuksen. Silloin asiantuntija huolehtii, että tietojärjestelmä toimii varmasti joka tilanteessa.

Erilaisiin hätätilanteisiin ICT-palvelusta löytyy apua nopeasti niin vakituisille kuin uusille asiakkaille.

-Joustavuus on yksi vahvuuksistamme. Jos esimerkiksi valokuitu napsahtaa jossain poikki, siihen reagoidaan todella nopeasti. Tämän mahdollistaa se, että ICT-palvelulla on oma valokuitujen hitsauslaite.

Vahvaa osaamista

Pohjanmaan ICT-Palvelu on toiminut Nivalassa vuodesta 2007 lähtien. Yrityksen toiminta on muovautunut alan kehityksen tahdissa.

Nopea ICT-alan kehitys asettaa jatkuvia haasteita. Ajantasalla pysyäkseen on seurattava aikaa ja täydennettävä koko ajan osaamista.

-Asiakkaille täytyy tuoda uutta esille, jotta heidän ICT-ratkaisunsa tukisivat bisnestä aina parhaalla mahdollisella tavalla, Jani Karppinen toteaa.

Yrityksen merkittävä etu on pitkä ja laaja kokemus alalla. Lisäksi toimitusjohtajalla on vuosien kokemus tietotekniikan kouluttajana paikallisessa aikuiskoulutuskeskuksessa.

Yhteystiedot

Pohjanmaan ICT-palvelu Oy

Osoite
Rovastintie 15
85500 Nivala

puh.
044 0550 971

email
info@ict-palvelu.fi

www.ict-palvelu.fi

Share.